Onze Diensten

Welke ideeën jullie ook hebben, wij zijn er om jullie te helpen jullie dromen werkelijkheid te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar jullie droomevenement!

Wedding Planning

Als wedding planner zorgen wij ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt! Samen gaan wij op zoek naar de perfecte locatie en leveranciers die bij jullie passen. Vanaf het moment dat wij contact hebben met jullie tot na jullie trouwdag zijn wij er voor jullie!

Willen jullie trouwen in Nederland of in het buitenland? Geen probleem! Klik op 'Ontdek meer' en bekijk de mogelijkheden!

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een magisch evenement creëren!

Love Lichtletters

Citrine Weddings & Events verhuurt nu prachtige LOVE Lichtletters! Deze eyecatcher past perfect op jullie bruiloft!

Klik op 'Ontdek meer' voor de prijs en informatie!

Aanzoek Planning

Een aanzoek is een spannend moment in je leven waarbij je wilt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Maar je wilt natuurlijk nog meer dat de andere persoon JA zegt! Daarop kunnen wij je natuurlijk geen garantie geven maar wij kunnen er wel voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is op jullie aanzoek!

Kijk bij 'Ontdek meer' naar de mogelijkheden!

Event Planning

Van persoonlijke tot zakelijke evenementen in Nederland en in het Buitenland kunnen jullie bij ons terecht! Wij staan graag klaar om met een origineel concept te komen en jullie verwachtingen te overtreffen!

©2020 by Citrine Weddings & Events